2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A művész, aki a pénz révén ismerte meg származását

Hirdetés

A művész, aki a pénz révén ismerte meg származását

Magyarok vagyunk. Közös a sorsunk, közösek az értékeink, közös a nyelvünk. Összetartozunk. Így hangzik annak a Facebook-bejegyzésnek az üzenete, amelyet Fürjes Balázs, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár tett közzé a Magyar Összetartozás Napja alkalmából. Az emléknapot az Országgyűlés 2010. május 31-én iktatta törvénybe, és az idei évfordulón a választókerülete néhány neves lakójáról készítettek kisfilmeket a budai 3. számú országgyűlési egyéni választókerületének kormánypárti országgyűlési képviselőjének közreműködésével.

A legutóbb közzétett epizódban Fürjes Balázs Vagyóczky Károly festőművészhez látogatott. A Ferenczy Noémi-díjas grafikus, bankjegytervező minden bizonnyal a legismertebb ismeretlen magyar képzőművész, hiszen ő az, aki megalkotta a forgalomban lévő magyar forint bankjegyeket.A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/04/magyar-osszetartozas-napja-forint-bankjegy-vagyoczky-karoly-furjes-balazs/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút) üzemeltetéséről – tájékoztatta Lázár János, a beruházásért …