2021. június 16., szerdaMa Jusztin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
2021.06.16. Jusztin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 322,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Munkáspárt és az ISZOMM együtt gyűjt aláírást a minimálbér-emelésért

Hirdetés

A Munkáspárt és az ISZOMM együtt gyűjt aláírást a minimálbér-emelésért

Huszti Andrea hangsúlyozta: pártja mindent megtesz annak érdekében, hogy Magyarországon „felszámolják a kapitalizmus és a Fidesz által okozott szociális válságot”. Azt is hozzátette, hogy kiállnak a szocializmus és a 250 ezer forintos nettó minimálbér mellett, továbbá aktívan harcolnak azért, hogy a nyugdíjasok havi 50 ezer forintos emelést kaphassanak.

Huszti Andrea arról számolt be: a május 1-én indított aláírásgyűjtés 35 ezer aláírásnál jár, és bízik benne, hogy szeptember 11-én, a Munkás Büszkeség napján meghaladják a 250 ezer támogató aláírást.

Az Igen Szolidaritás elnöke kiemelte: pártja számára fontos, hogy együttműködjön a valódi baloldali szervezetekkel, így örömükre szolgál, hogy a Magyar Munkáspárt csatlakozott az aláírásgyűjtéshez.

Hirdetés

Ritkán fordul elő a magyar politikai életben, hogy különböző politikai erők értelmes, az embereket szolgáló célokért próbálnak összefogni

– jelentette ki Thürmer Gyula.

A Magyar Munkáspárt elnöke szerint – utalva a Fudan Egyetem tervezett budapesti campusának ügyére – népszavazást nem arról kell kezdeményezni, hogy legyen-e kínai egyetem, vagy sem. Azt mondta: nem ezért kell utcára vinni az embereket, hanem arról kell beszélni, ami a leginkább foglalkoztatja őket, vagyis hogyan élnek, illetve miből élnek meg.

Thürmer Gyula kiemelte: jó szívvel […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/09/a-munkaspart-es-az-iszomm-egyutt-gyujt-alairast-a-minimalber-emelesert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Tóth Csaba: Hadházy Ákos „egy veszekedő, állandóan hisztiző, mindenkivel összevesző valaki”

Beleszállt Hadházy Ákosba a szocialista Tóth Csaba, egyebek között hisztizőnek nevezte a független országgyűlési képviselőt …