2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Momentum nekiment a DK-nak: „Hazudozó politikusnak nincs helye a parlamentben”

Hirdetés

A Momentum nekiment a DK-nak: „Hazudozó politikusnak nincs helye a parlamentben”

„Mondjuk ki az igazságot: hazudozó politikusra nincs szükség a magyar parlamentben!” – írja Facebook-oldalán a Momentum.

A párt úgy fogalmazott,

igenis van felelősségünk abban, hogy kik ülnek a magyar parlamentben. A Momentum most is az igazság oldalára áll, és kimondjuk, amit más nem: hazudozó politikusokra nincs szükség a magyar parlamentben. Ráczné Földi Judit pedig hazudott az előválasztáson, mert az előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozat ellenére aláírási joga volt egy offshore helyszínre bejegyzett vállalkozásban.

Azt is leszögezték, hogy hisznek a politikai kultúraváltásban, ezért mindent megtesznek, hogy ne lehessen átlépni a vörös vonalat, „nem tudjuk támogatni olyan ellenzéki politikus mandátumhoz jutását, aki nem mondott igazat, ezzel becsapva a többi ellenzéki pártot és az ellenzéki szavazókat. Csak akkor fogunk sikert elérni a Fidesz hazug rendszerével szemben, ha nem maradunk csendben akkor, amikor az ellenzéki oldalon hazugságot hallunk, látunk” – olvasható a közleményben.

Hirdetés

A Momentum és a Demokratikus Koalíció között kibontakozó rivalizálással külön

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/15/momentum-demokratikus-koalicio-orszaggyules-ellenzek-parlament-raczne-foldi-judit/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gázolás miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon

A tájékoztatás szerint a Szegedről a Nyugati pályaudvarra tartó InterCity elgázolt egy embert Pilis és …