2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Momentum cáfolja, hogy Orosz Anna kampányolt volna Fekete-Győr leváltásáért

Hirdetés

A Momentum cáfolja, hogy Orosz Anna kampányolt volna Fekete-Győr leváltásáért

Frissítés: cikkünkben eredetileg azt írtuk, hogy Orosz Anna kezdeményezte Fekete-Győr András mostani leváltását.  A Momentum az Indexhez eljuttatott levelében ezt cáfolta és azt írták: „ Az Orosz Anna-Bárdi Zsuzsa-féle konteó elméletek mellőznek minden valóságalapot”

Úgy tudni, hogy a Momentum tagságának hatalmas csalódást okozott az, hogy Fekete-Győr András csak 3,39 százalékot ért el az előválasztás első fordulójában. A párt kampányköltéseibe egyébként már belekalkulálták, hogy Fekete-Győr nem jut tovább a második fordulójába, ezt azonban nem kommunikálták a tagoknak, akik így sokkal jobb eredményre számítottak. Az első forduló után aztán sokan úgy érezték, hogy

nem Fekete-Győr András a párt húzóembere, hanem épp hogy a párt próbálta meg tolni őt maga előtt, sikertelenül.

Hirdetés

Az első forduló után sokak fejében felmerült a gondolat, hogy le kellene váltani Fekete-Győr Andrást, de abban nem volt egyetértés, hogy ennek most kell-e megtörténnie, vagy ráér tavaszig. A kérdést a 444 szerint végül az döntött el, hogy Orosz Anna újbudai alpolgármester – aki jelenleg a Momentum ügyvezető elnöke – és Borbélyné Bárdi Zsuzsanna alpolgármester elkezdték körbetelefonálni a küldöttgyűlési tagokat, hogy változást sürgessenek.

Cikkünkre reagálva ezt a Momentum tagadta. 

Levelünkben azt írták: „Az Orosz Anna-Bárdi Zsuzsa-féle konteó elméletek mellőznek minden valóságalapot. Az elnökségi tagok egyeztettek küldöttekkel, a Küldöttgyűlésen ők is beszámoltak az általuk tapasztalt működés jól és rosszul sikerült aspektusairól – ebből ennyi a valóság”.

Azok az állítások, miszerint ők kampányt folytattak volna Fekete-Győr ellen, Orosz Anna váltotta volna le Fekete-Győrt, nem igazak.

– szögezte le a párt. 

Az előválasztás első fordulója után Fekete-Győr András bizalmi szavazást kezdeményezett önmaga […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/12/fekete-gyor-andras-momentum-orosz-anna/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …