2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Momentum bedobott egy harmadik nevet a kalapba, a DK nem jelöl

Hirdetés

A Momentum bedobott egy harmadik nevet a kalapba, a DK nem jelöl

Róna Péter vagy Andor László? Nincs egyetértés az ellenzéki oldalon a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsági tagját illetően – írtuk tegnapi cikkünkben.

A Jobbik, az LMP és a Párbeszéd Róna Pétert javasolja a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottsági tagjának. A közleményben így érveltek az ellenzék korábbi államfőjelöltje, az Oxfordban tanító jogász és közgazdászprofesszor mellett:

a nemzetközileg ismert és elismert professzor olyan gazdasági szaktekintély, akire a minden nappal egyre jobban nehezedő válságban szüksége van az országnak. Világlátása és szakmai tapasztalata, valamint az a tény, hogy hosszú évek óta rendíthetetlenül küzd a magyar munkavállalók jogaiért, továbbá tisztában van a klímaválság elleni fellépés gazdasági követelményeivel is, még inkább alkalmassá teszi a Magyar Nemzeti Bank felügyelőbizottságában feladatai ellátására.

Az MSZP mást jelöl

„Az MSZP dr. Andor Lászlót, Magyarország korábbi európai uniós biztosát, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank igazgatótanácsának korábbi tagját javasolja az MNB felügyelőbizottsági tagjának” – jelentette be tegnap a szocialista párt.

Hirdetés

Az MSZP kifejtette, hogy azért javasolja Andor Lászlót az MNB felügyelőbizottsági tagjának,

mert kiemelkedő pénzügyi ismeretekkel rendelkezik, volt biztosként kiválók az európai uniós kapcsolatai, behatóan ismeri az uniós […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/15/mnb-magyar-nemzeti-bank-ellenzek-momentum-dk-jobbik-mszp-lmp-parbeszed/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Több mint tíz százalékkal kevesebb gyermek született, mint egy éve

Az előzetes adatok alapján 7361 gyermek született 2022 októberében, és 10 808 fő halt meg. …