2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Mi kis falunkban Stoki kollégái bírságolják a szabálytalan sorozatturistákat

Hirdetés

A Mi kis falunkban Stoki kollégái bírságolják a szabálytalan sorozatturistákat

Pilisszentlélek öt évvel ezelőtt vált országosan ismertté. Ekkor tűzte műsorra az egyik országos kereskedelmi tévécsatorna a Mi kis falunk című sorozatot. A műsor olyan népszerű lett, hogy azóta is minden évben egy újabb évadra való epizódot forgatnak a faluban.

A sorozat népszerűvé válása óta rendszeresen özönlenek a kis településre a turisták. Az egyre nagyobb autóforgalom komoly közlekedési fennakadást is okoz, mivel a zsákfalu útszakaszainak várakozás céljára történő igénybevétele korlátozott.

Olyan szintet ért el az utak túlterheltsége, hogy szigorított a helyi rendőrség. A település „megállni tilos” és „behajtani tilos” jelzőtáblákkal ellátott útszakaszain, valamint a buszforduló teljes területén történő szabálytalan megállást ellenőrzik a rendőrök a közterület-felügyelettel közösen. Ha szabálysértést észlelnek, a parkoló autósokat most már figyelmeztetés helyett meg is bírságolják.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/21/mi-kis-falunk-birsagolas-rendorok-sorozat-pilisszentlelek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

A KFC gyorsétteremlánc futárautója karambolozott frontálisan a Szentlőrinci úton, a Köves út és az M5-ös …