2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A megerőszakolt ifjú szocialista, egyben az őszödi beszéd tanúja

Hirdetés

A megerőszakolt ifjú szocialista, egyben az őszödi beszéd tanúja

A férfit este 9 körül megtalálták. A rendőrség megerősítette az Indexnek, hogy a férfi jól van, az eltűnése körülményeiről később adnak tájékoztatást.

A képviselő vasárnap még egy videóval jelentkezett Facebook-oldalán, amelyben súlyos állításokat fogalmazott meg Botka László polgármesterrel kapcsolatban, és leleplezést ígért hétfőre, amikor állítólag eltűnt. A Szegedma információi szerint a képviselő hétfőn futni indult, de a sportolás után nem ért haza. Erről felesége számolt be lapnak, aki azt nyilatkozta, hogy délelőtt jelentette be férje eltűnését, azonban a rendőrség tájékoztatása szerint a bejelentést az asszony nem kapkodta el, mert csak 13 óra körül értesítette a rendőrséget.

Kapcsolódó

Hirdetés

Eltűnt egy szegedi önkormányzati képviselő

Szabó Bálint nagy leleplezést ígért, reggel óta nincs hír róla.

Szabó Bálint eltűnésének története is zavaros, de pályafutása is kalandos, olyan, mint egy hollywoodi forgatókönyv. Szabó neve először a Vas megyei Csepregen merült fel, amikor 2002-ben a Fidesz támogatásával indult független polgármesterjelöltként az önkormányzati választásokon. Egyike volt annak a 12 helyi politikusnak, akit a jobboldal is támogatott a városban.

MSZP-s fordulat

Fél évvel később a jelenlegi zuglói önkormányzati képviselő, Tóth Csaba meghívására lett az ifjú szocialistákat tömörítő Fibisz (Fiatal Baloldal  Ifjú Szocialisták) megyei vezetője.

Szabó Bálint fiktív MSZP-s tagok toborzásával keveredett első botrányába. 2004 elején kizárták az MSZP-ből, mert helyi roma vezetők szerint többedmagával pénzért toborzott új, fiktív tagokat a pártba. Állítólag ötszáz és ezer forintot kínáltak a belépésért. 400-500 tagot próbáltak így toborozni. A botrányban Tóth Csaba, Zuschlag János és az akkori kőszegi MSZP-elnök, Táncsics Péter neve is felmerült.

Megerőszakolt ifjú szocialista

Szabó viszont ellentámadást indított a pénzért vásárolt roma tagság ügyében a Tóth Csabát megvádoló szombathelyi cigány önkormányzati elnök, Horváth Csaba ellen 2004-ben. Szabó feljelentése szerint a bírósági tárgyalás előtti éjszaka megtámadták, ütlegelték és megerőszakolták őt. Az ügyet bizonyítékok hiányában később megszüntették.

Országos ismertségét egy 2005-ben nyilvánosságra hozott belső pártlevelezésnek köszönhette. Tóth Csaba azt írta Hiller István akkori pártelnöknek, hogy 2004-ban Szabót nemcsak megverték, hanem meg is erőszakolták. Szabó állítása szerint 2005-ben halálos fenyegetéseket kapott, amikor az MSZP belső harcairól akart sajtótájékoztatót […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/16/eltunt-szegedi-kepviselo-oszod-tanuja-megeroszakolt-ifju-szocialista-es-az-mszp-s-belharcok-kulcsfiguraja/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János valami egészen új dologba vágta a fejszéjét

Lázár János valami egészen új dologba vágta a fejszéjét

Őstermelő lett Lázár János volt kancelláriaminiszter – vette észre a politikus vagyonnyilatkozatát áttekintve a Vásárhely24. A meglepő …