2020. november 25., szerdaMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.25. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A MÁV és a Volánbusz is csatlakozott a UNICEF gyermekjogi kampányához

Hirdetés

A MÁV és a Volánbusz is csatlakozott a UNICEF gyermekjogi kampányához

A Gyermekjogok Világnapján, november 20-án, a MÁV és a Volánbusz ismét csatlakozik az UNICEF kampányához, ezért a forgalmasabb budapesti és szolnoki állomásokon gyerekhangok szólnak az utasokhoz és ismertetik velük a gyerekek jogait – olvasható a mavcsoport.hu portálon. 

unicef.gyermekbántalmazás

Fotó: MÁV Magyar Államvasutak Zrt

A gyermekjogüzenetek Budapesten a Nyugati-, Déli- és Keleti pályaudvaron, Kelenföld és Kőbánya-Kispest vasútállomáson, a HÉV Batthyány téri állomásán, a Volánbusz Népliget-, Újpest-városkapu és Stadion autóbusz-állomásokon, valamint a szolnoki autóbusz-állomáson szólalnak meg a hangosbemondókban. Arról is tájékoztat MÁV, hogy országosan 125 motorvonat és személykocsi kijelzőjén látható az idei kampány plakátja, amely a gyermekbántalmazás jeleinek felismerésére hívja fel a figyelmet.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/20/mav_es_a_volanbusz_is_csatlakozott_a_unicef_gyermekjogi_kampanyahoz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ebben az öt városban emelkedhet a koronavírus-fertőzések száma

Ebben az öt városban emelkedhet a koronavírus-fertőzések száma

A 47. heti adatok alapján Békéscsabán, Miskolcon, Nyíregyházán, Salgótarjánban és Székesfehérváron emelkedett a koronavírus szennyvízben …