2023. május 31., szerdaMa Angéla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Angéla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A magyarok döntő többsége továbbra is Orbán Viktort támogatja

Hirdetés

A magyarok döntő többsége továbbra is Orbán Viktort támogatja

Közel egy évvel a 2022-es országgyűlési választás után is töretlen Orbán Viktor népszerűsége, akit tízből hat magyar most is szívesen lát a miniszterelnöki székben. A 2010 óta hivatalban lévő kormányfő minden társadalmi csoportban nagyobb támogatottságnak örvend, mint korábbi kihívója, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje. Ennek több oka van. Az ukrajnai háború kapcsán tanúsított békepárti testtartás, a munkahelyek aktív védelme, a kibővített családpolitikai intézkedések, a 13. havi nyugdíj, vagy az elhibázott brüsszeli szankciók okozta infláció elleni fellépés mind olyan ügyek, melyekben a magyar választópolgárok többsége a nemzeti oldal álláspontját osztja, míg az ellenzék javaslatait elutasítja. Ezek alapján látható, hogy csak akkor lehet sikeres politikát megvalósítani Magyarországon, ha az a nemzeti érdekeken alapul és nem a külföldről érkező, több csatornán átguruló dollárokon.  

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230401-a-magyarok-donto-tobbsege-tovabbra-is-orban-viktort-tamogatja.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatéves kisfiával büntetőfékezett, baleset lett a vége

A férfi a hatéves gyermekével utazott még 2021. július 7-én személygépkocsijával Karcagon. Egy körforgalomhoz érve …