2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A magyargyűlölő Sargentini a magyar baloldal hamis üzenetei alapján éltette az Index-Momentum tüntetést

A magyargyűlölő Sargentini a magyar baloldal hamis üzenetei alapján éltette az Index-Momentum tüntetést

Újra Magyarországgal foglalkozik Judith Sargentini, volt uniós képviselő, aki ezúttal a magyar baloldal hamis üzenetei alapján közösségi oldalán éltette az Index-Momentum tüntetést. A zöldpárti politikus korábban a nevét adta a Magyarország megbüntetése céljából elkészített, hazug jelentéshez, most pedig egy magáncég belügyeibe szólna bele. Hasonlóan reagált Soros György alapítványa is. A nemzetközi baloldal ismét Magyarországot támadja.

Bár Sargentini állítása szerint vissszavonult az európai politikától, ennek ellenére Magyarország támadását nem hagyta abba.

A magyar baloldal vádjait ismételgette 

A holland zöldpárti politikus tökéletesen elsajátítva a magyar baloldal hazugságait, közösségi oldalán éltette az Index-Momentum tüntetést, és annak résztvevőit. A többi között olyan nevetséges hazugságokat írt, hogy a miniszterelnök barátai átvették a szerkesztőség felett az irányítást, és eltávolították “a hatalommal szemben kritikus főszerkesztőt”.

Soros alapítványa is közbeszólt

Azt, hogy a nemzetközi baloldal ismét összehangolt támadást indított az ügyben, mi sem mutatja jobban, minthogy Soros Györgyék is megjelentek. A Tűzfalcsoport blog vette észre, hogy amerikai milliárdos alapítványa, a Nyílt Tásadalom Alapítványok minapi közleményében a sajtószabadság magyarországi leépülésének újabb állomásaként jellemezte Dull Szabolcs, főszerkesztő kirúgását. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200729-judith-sargentini-index-momentum-tuntetes.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az országos tisztifőorvost trágár fényképpel támadja, az Index osztódással szaporodását drámának lódítja a baloldali propagandalap kiállítása

Tovább folytatja a konzervatív vagy a baloldal által annak gondolt emberek elleni egyre durvább támadásokat …