2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 390,00 Ft | CHF: 414,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A magyar újságíró, aki nemrégiben Putyint kérdezte és válaszokat is kapott

Hirdetés

A magyar újságíró, aki nemrégiben Putyint kérdezte és válaszokat is kapott

Stier Gábor nagyon régóta dolgozik a magyar sajtóban. Évtizedekig irányította a Magyar Nemzetnél a külpolitikai rovatot, de volt a lap moszkvai tudósítója is. Sőt, még egy könyvet is írt 2000-ben a Putyin-rejtély címmel. 2009 óta tagja az említett Valdaj Klubnak és rendszeres meghívottja annak éves rendezvényeinek. A műsorban elmesélte, hogy miként sikerült végül bekerülnie ebbe a ma már egyfajta agytrösztként nyilvántartott csoportnak.

A magyar újságíró, aki nemrégiben Putyint kérdezte és válaszokat is kapott

Hirdetés

Stier Gábor beszélt arról is, hogy miként változott az elmúlt 10-12 évben a Valdaj rendezvények megjelenése az orosz médiában, amelynek záró rendezvényét ma már rendszeresen közvetítik.

A záró rendezvény mindig Putyin összegző beszédével kezdődik, amelyet általában arra használ fel, hogy üzenjen a világnak és a hazai közvéleménynek.”

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/19/kibeszelo-extra-stier-gabor-oroszorszag-ukrajna-valdaj-klub-haboru-targyalas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Teljes a káosz a dollárbaloldalon: összevissza beszélnek a guruló dollárok ügyéről – videó

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20221128-mediaworks-hircentrum-video-dollarbaloldal-amerikai-tamogatas.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …