2022. augusztus 8., hétfőMa László napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2022.08.08. László Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 385,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A magyar milliárdos felesége megérezte nevelt fia halálát

Hirdetés

A magyar milliárdos felesége megérezte nevelt fia halálát

Klapka György özvegye, Klapka Marika pénteken még beszélt telefonon Denisszel. Ő volt az egyetlen családtagja a 34 éves örökösnek, akivel tartotta a kapcsolatot. Szoros volt közöttük a kapcsolat, Dennis szinte az anyjának tekintette az asszonyt. Azután kerültek igazán közel egymáshoz, hogy 2011 karácsonyán meghalt Mary Zsuzsi, Dennis anyja.

“Viszonylag gyakran beszéltünk Dennisszel, tartottuk a kapcsolatot egymással. Egy ideje már nagyon aggódtam miatta, hiszen arról számolt be, hogy sűrűbben törtek rá az epilepsziás rohamok. Sajnos sokat volt egyedül és ez a betegség alattomos, így tartottam tőle, hogy baj lesz, hiszen végzetes is lehet, ha egy roham akkor tör rá, amikor nincs mellette senki. Végül aztán az sem segített, hogy éppen egy barátjánál volt. Hiába hívta a mentőket…” – mondta Klapka Marika a Ripostnak. Hozzátette, hogy péntek éjjel megérezte, hogy valami nagy baj történt.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220806-neveloanyja-megerezte-klapka-dennis-halalat.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Úgy fogták el a budapesti rablót, ahogy csak filmekben szokták – videó

A telefonközpontban dolgozó Kriperné Tolmács Edina el tudta mondani a kollégáinak, hogy merre induljanak, és, …