2024. május 22., szerdaMa Júlia, Rita napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
2024.05.22. Júlia, Rita Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 355,00 Ft | CHF: 390,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Liszt Ferenc repülőtéren is változások lesznek a kínai elnök érkezése miatt

Hirdetés

A Liszt Ferenc repülőtéren is változások lesznek a kínai elnök érkezése miatt

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság fokozott ellenőrzést rendelt el a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén egy külföldi delegáció Magyarországi tartózkodása idejére – írja a police.hu.

A közlemény szerint a korlátozásokat a delegáció akadálytalan közlekedése biztonsága miatt vezetik be. A jelzett területre belépők fokozott ellenőrzésre, a belépés és benntartózkodás lehetőségének korlátozására is számíthatnak.

Május 8-án 6 órától legkésőbb május 10-én 22 óráig megtiltják a járművel történő megállást és a gyalogos közlekedést egyes útszakaszokon, beleértve a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető utat, az utak melletti földterületeket és annak környékét.

Hirdetés

Május 8-án 15 órától 22 óráig, valamint május 10-én 13 óra 30 perctől 19 óráig a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A termináljának indulószint járdáit lezárják, és megtiltják a látogatók belépését a kilátóteraszra és az AEROPARK területére.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/08/rendorseg-forgalomkorlatozas-hszi-csin-ping-kina-elnok-latogatas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Orbán Viktor: Ha egy ország elfelejti a labdarúgómúltját, akkor nem lesz mire felépítenie a jövőjét

Orbán Viktor azt mondta: a kiadvány elsősorban a helyieknek fontos, de a magyar futball számára …