2021. szeptember 20., hétfőMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A lány- és a legénybúcsú menüjében is kínálta a drogokat a debreceni kábítószer-kereskedő család

Hirdetés

A lány- és a legénybúcsú menüjében is kínálta a drogokat a debreceni kábítószer-kereskedő család

Kiterjedt drogbandát számolt fel a rendőrség, amelynek vezetője egy debreceni família volt, akinek tagjai amolyan „családi vállalkozásként” működtették az országos kábítószer-kereskedő hálózatukat – derül ki a police.hu cikkéből. 

A rendőrség portálja beszámol róla, hogy még 2019-ben egy összehangolt, országos akcióban egy 10 fős kábítószerkereskedő társaságra csapot le, és ezek után a gyanúsítottak köre a nyomozás kiterjesztésével 30 főre bővült. A rendőrök megállapították, hogy a terjesztők között több rokoni kapcsolat is van. 

A csapat élén állt az a debreceni S. Zoltán, akinek felesége és édesanyja is tevőlegesen részt vett a drogbizniszben. Míg a férfi neje leginkább a kábítószer csomagolásában segédkezett párjának, addig a mama a drog árusításából vette ki a részét.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/27/-kabitoszer-kereskedo-csalad-leanybucsu-legenybucsu-drogok-orszagos-halozat-felszamolas-elfogasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gulyás Gergely: Az európai kereszténység nem él könnyű időket

Az európai kereszténység nem él könnyű időket − jelentette ki Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter …