2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A kormányt ekézte, de a DK-t találta meg a Gyurcsány Ferenc szavait idéző polgármester

Hirdetés

A kormányt ekézte, de a DK-t találta meg a Gyurcsány Ferenc szavait idéző polgármester

A kormánykritika politikailag meglehetősen kockázatos formáját választotta a IV. kerület polgármestere. Az Újpesti Napló című kerületi újság 14. (legfrissebb) számában Déri Tibor a rezsicsökkentés szűkítését jelentő kormányzati intézkedéseket, az önkormányzatok pénzügyi kivéreztetését és az adóemeléseket kifogásoló cikkét Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének jól ismert mondataival indította:

Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elk•••k. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit ezek csináltak. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudták az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondanak, az nem igaz. Tudták, hogy az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nekünk nem kell tudnunk, segítette, hogy ezt túléljék. De gyorsan eljött az igazság pillanata. 

Az írást saját közösségi oldalán is megosztotta, ám ezt nem sokkal később – a Fidesz helyi frakcióvezetőjének közlése szerint – törölte. Azóta a kerület weboldalán már a javított köszöntő szöveg látható a címlapon, de belül még mindig elérhető a gyurcsányos felütés.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/02/a-kormanyt-ekezte-de-a-dk-nak-lett-kinos-a-gyurcsany-szavait-idezo-polgarmester/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pumakölykök születtek a Nyíregyházi Állatparkban

A kilencven nap vemhesség után világra jött kölykök jól tűrték a beavatkozást, amely során megkapták …