2021. május 8., szombatMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
2021.05.08. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 326,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A kormány vasárnap közzétett adataira reagált Karikó Katalin

Hirdetés

A kormány vasárnap közzétett adataira reagált Karikó Katalin

A beoltottak közül 273 ember vesztette életét az oltóanyag felvétele után – derült ki a kormány által vasárnap közzétett adatokból. Karikó Katalin, Pfizer–BioNTech és a Moderna által gyártott oltások fejlesztésében részt vevő magyar kutató, a mainzi BioNTech alelnöke Facebook-oldalán reagált a nyilvánosságra hozott adatokra.

A koronavírus elleni vakcinákhoz használt mRNS-technológia kidolgozója azt írja, kiegészítette néhány szükséges információval a táblázatot. E szerint négy hónap alatt halt meg 32 idős ember százezer Pfizer-vakcinával oltott személyből, a kínai vakcina esetén két hónap alatt halt meg 16 ember százezer beoltottból.

Még kutatónak sem kell lenni ahhoz, hogy valaki realizálja, hogy megfelelő kontrollal lehet csak összehasonlítani valamit, vagy historic kontrollal. A betegségek mellett a beoltottak és elhunytak korát is fel kell tüntetni, különben ez teljesen félrevezető információ. Azt kellett volna feltüntetni, hogy Magyarországon négy hónap alatt százezer idős, krónikus beteg emberből hányan haláloznak el az öregek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/26/kariko-katalin-pfizer-koronavirus-covid-19-adatok-vakcina-egeszsegugy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

Futárautó ütközött frontálisan Budapesten

A KFC gyorsétteremlánc futárautója karambolozott frontálisan a Szentlőrinci úton, a Köves út és az M5-ös …