2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A kormány biztosítja a mentők többletköltségét

Hirdetés

A kormány biztosítja a mentők többletköltségét

Az üzemanyag- és energiaárak brutális emelkedését nem pusztán a háború, hanem az értelmetlen brüsszeli szankciók okozzák, azonban Magyarország kormánya többször egyértelművé tette, hogy az ország működtetéséhez szükséges forrásokat a kormány maradéktalanul biztosítja – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ.A mentők és a tűzoltók üzemanyagár-emelkedéséből fakadó többletköltségeit a költségvetés biztosítani fogja.A kormány emellett folyamatosan elemzi az üzemanyagellátási helyzetet és a kellő időben dönt majd a jelenleg október 1-ig érvényben lévő benzinárstop ügyében – tették hozzá.

Sajnálattal látják azonban, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette baloldal ismételten rémhírterjesztésbe fogott, politikai haszonszerzés céljából.Az is világos, hogy a baloldali pártok mindegyike pedig szolgai módon megszavazta volna a teljes olaj- és gázembargós brüsszeli energiaszankciókat, sőt katonákat és fegyvereket küldtek volna háborúba, amivel már rég háborús gazdasági válságba sodorták volna Magyarországot. A baloldali ellenzék kezdetektől támadja a benzinárstopot és a rezsicsökkentés politikáját, annak ellenére, hogy a benzinárstop egy átlagos, autóval rendelkező család esetében havi 21 ezer forint megtakarítást jelent, a rezsicsökkentés pedig 181 ezer forint havi megtakarítást egy átlagos fogyasztású családnál – tették hozzá. A rémhírterjesztés a jelenlegi háborús- és energia-veszélyhelyzetben különösen veszélyes, ezért az álhír terjesztőjét a kormány feljelenti.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220805-a-kormany-biztositja-a-mentoktobbletkoltseget.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Pumakölykök születtek a Nyíregyházi Állatparkban

A kilencven nap vemhesség után világra jött kölykök jól tűrték a beavatkozást, amely során megkapták …