2023. január 30., hétfőMa Martina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.01.30. Martina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 391,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A jövőben még szorosabb lesz az ügyészség és az Integritási Hatóság együttműködése

Hirdetés

A jövőben még szorosabb lesz az ügyészség és az Integritási Hatóság együttműködése

A mindkét fél által eredményesnek ítélt egyeztetés keretében a legfőbb ügyész ismertette az ügyészség korrupció ellenes tevékenységét, külön kiemelve a Központi Nyomozó Főügyészséget, amelynek egyik fő feladata az államigazgatásban, döntéshozatali jogkörrel rendelkezők esetében felmerülő hivatali vesztegetés, hivatali vesztegetés elfogadása, befolyás vásárlása esetén való eljárás.

A legfőbb ügyész bemutatta azt a nemzetközi tevékenységet, amit a magyar ügyészség a korrupció megfékezése érdekében végez. Külön kiemelte a Eurojusttal, az OLAF-fal és az Európai Ügyészséggel való kiváló együttműködést. Utóbbi két szervezettel a magyar ügyészségnek munkamegállapodása van a gyakorlati kérdések kereteinek meghatározásáról.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230123-ajovoben-meg-szorosabb-lesz-az-ugyeszseg-es-az-integrati-hatosag-egyuttmukodese.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Schadl György mindent tagad, azt mondja, csak italokat ajándékozott Völnernek

Schadl György mindent tagad, azt mondja, csak italokat ajándékozott Völnernek

A több mint egy éve letartóztatásban lévő Schadl György azt állította, hogy soha nem adott át semmilyen …