2021. szeptember 21., keddMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 352,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A jobbikos Stummer János elsőként adta le előválasztási ajánlásait

Hirdetés

A jobbikos Stummer János elsőként adta le előválasztási ajánlásait

Stummer János, Békés megye 1. számú választókerületének előválasztási jelöltje, a Jobbik, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a DK, a Momentum és az LMP közös jelöltjeként – az országban elsőként – átadta a helyi választási bizottságnak a hivatalos indulásához szükséges négyszáz ajánlást – közölte hétfőn a Jobbik. „Ezzel nemcsak azt mutatta meg, hogy választókerületében ő a legerősebb jelölt, hanem azt is, hogy Békés megyében eljött a változás ideje, jövőre az ott élőkkel és ellenzéki szövetségeseinkkel együtt fogja legyőzni az állampárt jelöltjét” – olvasható a párt közleményében.

Itt van a kezemben több mint négyszáz Békés megyei polgár aláírása. A tiétek mind. Gratulálok nektek! Az országban elsőként adtam le az előválasztáson történő induláshoz szükséges mennyiségű aláírást. Köszönöm nektek, fantasztikus emberek vagytok! Együtt sikerülni fog! Hajrá, Békés megye!

– írta ki Stummer János Facebook-oldalára.

Hirdetés

<iframe […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/23/a-jobbikos-stummer-janos-elsokent-adta-le-az-elovalasztasi-ajanlasait/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos gázolás történt Miskolcon

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt este nyolc óra előtt nem sokkal Miskolcon az Andrássy …