2021. október 26., keddMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2021.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Jobbik volt elnöke félőrült zsarnoknak nevezte Jakab Pétert

Hirdetés

A Jobbik volt elnöke félőrült zsarnoknak nevezte Jakab Pétert

Keményen beleszállt Jakab Péter Jobbik-elnökbe hivatali elődje, Sneider Tamás. A jelenleg a Polgári Válaszban politizáló országgyűlési képviselő a Jobbik előválasztási teljesítményének apropóján közösségi oldalán fejtette ki nem túl hízelgő véleményét.

A politikus felidézte, hogy két hónappal ezelőtt sokan támadták, amiért az ajánlásgyűjtés alatt tanúsított gyenge teljesítményből levonta azt a következtetést, hogy az előválasztáson sem lesz ez másképp. Mint fogalmazott, „akinek egy csöppnyi ismerete van a pártok működésével kapcsolatban”, az tudja, hogy az ajánlásgyűjtés a választási eredményt is előrevetíti. 

Sneider Tamás

Sneider Tamás

Hirdetés

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

Igazán megérte feladni az elveit az új Jobbiknak a Momentummal együtt. Az árulás bére kevesebb lesz, mint Júdásnak a harminc ezüstpénz. Oda a mozgalom, oda a párt. Listás hely nemhogy huszonöt, de egy-kettő is nehezen jut nekik

– írja közösségi oldalán Sneider Tamás. Hozzátette, „ezt érdemlik azok, akik nem hajlandóak megdolgozni az eredményért, akik meghunyászkodva behódolnak egy valódi zsarnoknak, félőrültnek”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/30/sneider-tamas-jakab-peter-ellenzeki-elovalasztas-jobbik/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból,  barátaival többször megerőszakolta

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból, barátaival többször megerőszakolta

Szexuális erőszak és emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség egy 17 éves fiú …