2023. február 1., szerdaMa Ignác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.02.01. Ignác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Jobbik a DK-nak beszólva hirdetett új politikát

Hirdetés

A Jobbik a DK-nak beszólva hirdetett új politikát

A vasárnapi, ellenzéki győzelmet hozó jászberényi időközi választás után Hogyan tovább, Jobbik, hogyan tovább, ellenzék? címmel szervezett sajtóeseményt a Jobbik. Lukács László György azzal kezdte: a párt az elmúlt időszakban felmérte és áttekintette az április 3. óta eltelt időszakot, elemezték, hogy mi történt az országgyűlési választáson.

Őszintén szembenéztünk azokkal a hibákkal, amelyek ebben az időszakban voltak

– jelentette ki a frakcióvezető, hozzátéve: elvégezték a számvetést, és ennek megfelelően határoznak arról a tartalmi politizálásról, amit a Jobbik „mint konzervatív közösség” a következő időszakban visz.

Pártpolitikától mentes önkormányzatok

Lukács László György új politikai irányvonalról beszélt, majd a jászberényi választásra kitérve elmondta: a lokálpatrióta erők, akik a helyi érdekeket képviselik, egymásra támaszkodva vitték a kampányt. A Jobbik politikusa megjegyezte: nem számíthattak például „arra a Gyurcsány-pártra, aki a helyi érdekeket pártérdekekre cserélte volna”.

Hirdetés

Szeretnénk pártpolitikától mentes, szabad, helyi önkormányzati politizálást megvalósítani

– tette világossá Lukács László György.

A Jobbik ezt fogja javasolni az embereknek és azoknak a pártoknak, szervezeteknek is, akik a helyi politikában dolgoznának. Ezt az elvet fogják képviselni a 2024-es önkormányzati választásokon is.

Az ellenzéki politikus úgy látja, hogy az emberektől egyre távolabb került a döntés lehetősége, ezt vissza kell adni a helyi közösségeknek, mert ők tudják, hogy milyen ügyeket tartanak fontosnak. A pártoknak ebben az a felelősségük, hogy olyan személyeket támogassanak, akik a helyi közösségek érdekeit képviselik. A Jobbik szerint ez a garancia arra, hogy nem pártérdekek, hanem a helyi lakosok érdekei mentén születnek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/17/jobbik-ellenzek-lukacs-laszlo-gyorgy-valasztas-osszefogas-onkormanyzatok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kövér László házelnök is nyilvánosságra hozta vagyonnyilatkozatát

Kövér László házelnöknek nincsen a tulajdonában ingatlan. 5,8 millió forintnyi megtakarítása van, valamint több mint …