2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A jelenleginél jelentősen zöldebb és élhetőbb lehet a Mester utca belső szakasza

Hirdetés

A jelenleginél jelentősen zöldebb és élhetőbb lehet a Mester utca belső szakasza

A mostaninál jóval zöldebb és élhetőbb Mester utcát ígér a Budapesti Közlekedési Központ belső szakasz közelgő felújítás után. A cég megindította a közbeszerzési eljárást a Ferenc körút és a Haller utca közötti szakasz felújításának tervezésére. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a kivitelezés pedig 2023-ban megkezdődhet.

Egy közterületi aktivitásokban gazdag, hosszabb távú időtöltésre is alkalmas, klimatikus viszonyoktól védett közterületben gondolkodik a közlekedési központ, a vállalat igazgatósága jóváhagyta a rekonstrukció tervezésére irányuló közbeszerzési eljárást, így az november 10-től elérhető az Európai Unió Hivatalos Lapjában.

A Mester utca a IX. kerület, és egyben a főváros egyik forgalmas sugárirányú útja, amely a Koppány utcától egészen a Nagykörút vonaláig tart. A jelenlegi rekonstrukcióban a Ferenc körút és a Haller utca közötti szakasz újulhat meg. A legfőbb szempontok, hogy az utca a felújítása után kerékpáros- és gyalogosbaráttá váljon, illetve a XXI. századi igényeknek és elvárásoknak megfelelő, a jelenleginél jelentősen zöldebb, egyúttal élhetőbb legyen.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/10/budapest-mester-utca-bkk-felujitas-zoldebb-elhetobb-kornyezet/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Decemberben változik a Volánbusz menetrendje

Decemberben változik a Volánbusz menetrendje

December 12-én életbe lép a Volánbusz Zrt. 2021/2022. évi autóbusz-menetrendje, amely az idén is számos …