2021. június 25., péntekMa Vilmos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2021.06.25. Vilmos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 351,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A járványidőszak első nagy tüntetése lehet a mai

Hirdetés

A járványidőszak első nagy tüntetése lehet a mai

Élő, videós közvetítésünket itt követheti:

Jámbor András, a Mérce volt főszerkesztője, a Szikra Mozgalom színeiben az ellenzéki előválasztás jelöltje szervezett demonstrációt „Tüntetés a Diákvárosért, a Fidesz ellen!” címmel, a Fudan Egyetem budapesti campusának építési tervei miatt.

A gyülekezés az Andrássy úton a Kodály körönd és a Hősök tere kisföldalatti megálló közötti szakaszon lesz és 16 órakor indulnak a Kossuth térre. Az esemény leírásából az is kiderül, hogy a védettséggel rendelkezők (és a hozzájuk tartozó 18 éven aluliak) a Kodály körönd felől, illetve a Rippl-Rónai utcánál tudnak a rendezvény területére belépni.

Azoktól, akiknek nincs védettségi igazolványa, azt kérik, hogy az Andrássy út Rippl-Rónai utca és Hősök tere kisföldalatti kijárat közötti szakaszon, két oldalt a szervizúton keressék a rendezőket.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/05/a-jarvanyidoszak-elso-nagy-tuntetese-lehet-a-mai/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civilizációs átalakulást ígér Lázár János

Civilizációs átalakulást ígér Lázár János

Hódmezővásárhelyen a tram-train civilizációs átalakulást hoz: minden itteni család életét meg fogja változtatni ez a …