2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A hónap végére beolthatják mind a négymillió regisztráltat

Hirdetés

A hónap végére beolthatják mind a négymillió regisztráltat

Magyarországon a csütörtök reggeli adatok szerint 2,6 millió ember kapta meg legalább az első vakcinát, legutóbb egyetlen nap alatt 71 ezer főt oltottak be. Gulyás Gergely a mai Kormányinfón elmondta:

reményeik szerint még ebben a hónapban négymillió fölé tudják vinni az oltottak számát, ha ez teljesül, áprilisban megkaphatja minden olyan személy az első vakcinát, aki már regisztrált.

Hirdetés

A kancelláriaminiszter közlése szerint az újraindítás következő lépéseiről akkor döntenek, amikor elérik a hárommilliós szintet, ez 5-6 napon belül lehetséges. Gulyás Gergely arra számít, ha marad az oltási program most látható üteme, akkor talán április végén már kiülhetünk a vendéglátóhelyek teraszaira.

A pedagógusok oltása is jól halad, a kifejezetten nekik szóló kampány kezdete óta 66 ezer tanárt oltottak be közülük, de 34 ezren már ennél korábban sorra kerültek, ezzel összesen körülbelül százezer pedagógus van beoltva. Az iskolák április 19-én nyitnak, de ezt

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/08/a-honap-vegere-beolthatjak-mind-a-negymillio-regisztraltat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

15 éves robogós fiút ért életveszélyes baleset Mezőkövesden

A robogós a Mezőkövesd belvárosa felől Szihalom irányába tartott a főúton, amikor a vele szemből …