2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Hír TV és Márki-Zay Péter is reagált Pálffy István kirúgására, Gulyás Gergely is szóba került

A Hír TV és Márki-Zay Péter is reagált Pálffy István kirúgására, Gulyás Gergely is szóba került

Mint korábban beszámoltunk róla, Pálffy István 2023. augusztus 21-én a Hír TV Napi aktuális című műsor házigazdájaként tért vissza, ahol azonban Márki-Zay Péterrel folytatott beszélgetésében olyan dolgokat jelentett ki, miszerint „türelemmel kell lenni egy olyan betegség iránt is, mint a pedofiloké”.

A csatorna pedig erre azonnali hatállyal kirúgta a műsorvezetőt. A csatorna az alábbi közleményt tette közzé a honlapján:

A Hír TV-n 2023. augusztus 21-én sugárzott Napi aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen csatornánk elveivel és hitvallásával. A Hír TV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől, amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett. A Hír TV a mai napon azonnali hatállyal szerződést bontott Pálffy Istvánnal.

Ez azt jelenti, hogy Pálffy István egyetlen napot tölthetett új állásában, pedig korábban azt mondta: nem új terep neki a Hír TV.

A Hír TV nem teljesen ismeretlen terep számomra, vendégként eddig is sok vitaműsorban szerepeltem. Most azonban már nem a saját véleményemet mondom majd el a nézőknek, hanem napról napra a hazai közélet jelentős […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/22/palffy-istvan-hir-tv-kirugas-marki-zay-peter-gulyas-gergely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Nagyon gyorsan cserélni kellene a HÉV-szerelvényeket, de a kormány nem tesz semmit

Nagyon gyorsan cserélni kellene a HÉV-szerelvényeket, de a kormány nem tesz semmit

A MÁV 2021-ben kiírt egy járműbeszerzési tendert, de végül eredménytelennek nyilvánították, és azóta se hirdettek …