2020. november 25., szerdaMa Katalin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
2020.11.25. Katalin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 332,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A hetvenéves Laci bácsi késsel zárta le a vitát

Hirdetés

A hetvenéves Laci bácsi késsel zárta le a vitát

Egy hetvenéves bácsi megkéselte az ismerősét, miután a két férfi között elfajult a vita Kerepesen – olvasható a police.hu oldalán. A rendőrségi portál beszámol róla, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. november 15-én késő este egy elég ijesztő bejelentés érkezett. A betelefonáló elmondta, hogy testvérét nem találja, azonban annak kerepesi házában egyik közös ismerősük tartózkodik, akinek a ruhája tiszta vér. 

A rendőrök ezek után a házhoz siettek, ahol a bejelentő testvérét megtalálták több szúrt sérüléssel a ház egyik helységében. A sérült férfihez mentőt hívtak, akit a kiérkező mentősök sürgősen kórházba vittek. A nyomozók kiderítették, hogy a férfit egy 70 éves ismerőse, R. László késelte meg, mert összevesztek, majd verekedni kezdtek, illetve a bácsi dulakodás közben kést rántott és alaposan összeszurkálta vitapartnerét.

A Pest megyei nyomozók emberölés kísérlete miatt indítottak büntetőeljárást a hetvenéves férfivel szemben. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/16/keselo_bacsi_vita_dulakodas_kerepes_hetven_eves/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Most még nehezebb lesz a falvakban vásárolni

Most még nehezebb lesz a falvakban vásárolni

A tegnap bevezetett vásárlási idősáv vesztesei a vidéki kisboltok és a kistelepülések idősei lehetnek. Pedig az elöregedő …