2022. augusztus 18., csütörtökMa Ilona napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
2022.08.18. Ilona Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 405,00 Ft | USD: 398,00 Ft | CHF: 417,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A hátrányos helyzetű fiatalok focitornáját Nagyecsed nyerte

Hirdetés

A hátrányos helyzetű fiatalok focitornáját Nagyecsed nyerte

Izgalmas mérkőzések, tehetséges fiatalok, lelkes csapatok jellemezték a Nagyerdei Stadionban július 31-én megrendezett Arany Kupa focitornát, amely a vártnál is nagyobb izgalmakat hozta – derül ki a rendezvény sajtóközleményéből.

Az országos lefedettségű Arany Kupát a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesület szervezte az MTK Budapesttel és Máltai Szeretetszolgálattal közösen. Regionális partnerük a Debreceni Nagyerdei Stadion-üzemeltető Kft. aki a helyszínt biztosította. A Debrecenben rendezett, kelet-magyarországi selejtezőben összesen 14 csapat mérte össze erejét, és a döntőben Nagyecsed küzdött Pocsaj településsel, amelyet csak egy érdekfeszítő tizenegyes párbajban tudtak eldönteni. Végül is Nagyecsed nyert 3:2-re – áll a közleményben.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220802-hatranyos-helyzetu-fiatalok.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Gyerekdallal hízelegnek a bukott Jakab Péternek az emberei – nézze meg a videót!

Forrás: https://www.origo.hu/itthon/20220818-mediaworks-hircentrum-jakab-partot-alapit.html *Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze …