2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A gyermekeket is be kell majd oltani

Hirdetés

A gyermekeket is be kell majd oltani

Fontos, hogy a gyermekeket – különösen pedig a krónikus betegségben szenvedőket – is mielőbb beoltsák a koronavírus elleni oltóanyaggal, amint lesz erre megfelelő vakcina – mondta az RTL-nek Póta György gyermekorvos, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének korábbi elnöke. 

A szakértő szerint pozitív eredménynek számít, hogy a Pfizer oltóanyagával már 12 éves kortól oltanak Izraelben és – a klinikai tesztek szerint – még jobb eredményeket is érnek el vele, mint a felnőtteknél. 

Kiemelte: várhatóan nem kell új oltóanyagokat behozni a gyermekek részére, csak azt kell megvizsgálni, hogy azokkal, amelyek már rendelkezésre állnak, be lehet-e őket is oltani.

Kifejtette továbbá, a gyerekek beoltása azért is fontos, mert gyakran ők adják tovább egymásnak vagy másoknak a fertőzést. 

Hirdetés

Addig, amíg ők nem lesznek tömegével védettek, nem fogjuk tudni elengedni majd ezt a járványt

– mondta.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/03/gyermekek_oltasa_koronavirus-ellen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek „Oltass, hogy élhess!” címmel indítottak kampányt a  romák számára.  Közleményükben azt írták: tapasztalataik …