2021. október 19., keddMa Nándor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2021.10.19. Nándor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 359,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Greenpeace-nek nem tetszik a vadászati kiállítás, Kovács Zoltán elvtársazni kezdett

Hirdetés

A Greenpeace-nek nem tetszik a vadászati kiállítás, Kovács Zoltán elvtársazni kezdett

Hiába hívtuk a Greenpeace-t az Egy a Természettel 2021 – One With Nature 2021 Vadászati és Természeti Világkiállításra, nem jöttek – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, egyben a kiállítás megvalósításáért felelős kormánybiztos a Facebookon.

Eljöhettek volna és elmondhatták volna, hogy ők mit gondolnak a világról. Ehelyett egy meglehetősen gyenge molinós akcióval és egy közlemény megfogalmazásával igyekeznek médiahajhász módon megkeresni kenyerüket

 – méltatlankodott a kormánypárti politikus.

A környezetvédő szervezet aktivistái ugyanis inkább kifeszítettek egy jókora „Vadászati Kiállítás: Lőttek a természetvédelemnek!” feliratú molinót a kiállítás egyik plakátja elé a budapesti Hungária körút és Jurisich Miklós utca sarkán. 

Hirdetés

A Greenpeace szerkesztőségünkhöz is eljuttatott közleménye úgy fogalmaz, hogy az aktivisták szerint „az Egy a természettel – Vadászati és Természeti Világkiállítás névre keresztelt rendezvény abszurd szimbóluma annak, hogy mi zajlik ebben az országban természetvédelem címén.”

Kovács Zoltán […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/24/kovacs-zoltan-greenpeace-vadaszati-kiallitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Cseh rendőrök akcióznak Magyarország déli határain

Policie – olvasható a rendőrautókon és az egyenruhákon, és az a plusz i betű nem …