2021. február 28., vasárnapMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.28. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A FreeSZFE egyesület kapta az épületet, kiborultak a zeneiskolások

Hirdetés

A FreeSZFE egyesület kapta az épületet, kiborultak a zeneiskolások

Erzsébetvárosban forrnak az indulatok, miután a baloldali városvezetés a korábbi tervekkel ellentétben nem a helyi zeneiskolának, hanem az újonnan megalakult FreeSZFE egyesületnek adta a Damjanich utca 4. szám alatti, felújított épületrészt.

A VII. kerületi Molnár Antal Zeneiskola vezetősége, tanári kara, szülői munkaközössége és mintegy 600 tanulója megdöbbenve és elkeseredve értesült erről – írja kétségbeesett közleményében a zeneiskola vezetője, Szemendri Gábor. 

Erzsébetváros korábbi fideszes polgármestere, Vattamány Zsolt lapunknak azt mondta, a szóban forgó épület felújításáról 2017-ben született döntés, melyet a jelenlegi városvezetés három alpolgármestere, Kispál Tibor, Ujvári-Kövér Mónika és Szűcs Balázs is támogatott. Utóbbi kifejezetten élére állt a kezdeményezésnek. A rekonstrukció épp a 2019-es önkormányzati választás után fejeződött be, Kis Tünde, a zeneiskola korábbi vezetője koncepciója szerint. Az ajtók és ablakok erősített hangszigetelést kaptak, a próbatermeket is a zenei igények szerint alakították ki.  

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/12/a-freeszfe-egyesulet-kapta-az-epuletet-kiborultak-a-zeneiskolasok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Visszasírjuk a fizetős parkolást?

Visszasírjuk a fizetős parkolást?

Az autósok sarcolása vagy reális forgalomszabályozási eszköz a fizetős parkolás? A régóta feszegetett kérdésre, úgy …