2020. október 26., hétfőMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A fővárosi önkormányzat támogatja az SZFE diákjait

A fővárosi önkormányzat támogatja az SZFE diákjait

A fővárosi önkormányzat nem a Vidnyánszky Attila-féle kuratórium, hanem a tanszabadságért küzdő hallgatók közléseit, kezdeményezéseit tekinti továbbra is irányadónak a Színház- és Filmművészeti Egyetemmel való együttműködésében – olvasható a Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatalának Indexnek küldött közleményében. 

Ezért a főváros fenntartja felajánlását, „amelyet a Színház- és Filmművészeti Egyetemen az intézmény autonómiájáért, tanszabadságért küzdő és az egyetem életébe történt törvénysértő beavatkozással bátran szembeszálló hallgatóknak tett”. Ha a hallgatók tanulmányaik folytatásához segítségre számítanak, és ezt jelzik a fővárosi önkormányzat vezetői felé, úgy a városvezetés a lehetőségeihez mérten kész minden segítséget megadni az SZFE diákjai számára.

Kapcsolódó
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/16/a_fovarosi_onkormanyzat_segit_az_szfe_diakjainak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Az „oszlopalkat” nem bodyshaming – Lakatos kontra Dúró, harmadik menet

Az „oszlopalkat” nem bodyshaming – Lakatos kontra Dúró, harmadik menet

Szombaton Lakatos Márk Müller Cecília után Dúró Dóra öltözködését vette elő a közéleti szereplők ruházkodásával foglalkozó divatsorozatunkban, szigorúan szakmai …