2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A fővárosi közlekedési káoszból a kerékpár lehet a kiút

Hirdetés

A fővárosi közlekedési káoszból a kerékpár lehet a kiút

A Magyar Kerékpárosklub „Inkább bringázz, és úszd meg a dugókat!” néven útvonaltippekkel és ezekhez tartozó térképpel szeretné segíteni a fővárosban közlekedőket abban a nehéz forgalmi helyzetben, ami előreláthatóan kialakul majd Budapesten.

Drótszamaras egyesület kifejti, hogy véleményük szerint a 3-as metró lezárása a felújítása miatt, a Lánchíd és azzal együtt a pesti alsó rakpart egy szakaszának lezárása szintén felújítás miatt biztos jelentősen lassítani fogja a fővárosban közlekedők haladását, ehhez pedig még hozzájön, hogy a Blaha Lujza téren is útszűkület várható, valamint a Nyugati pályaudvarra sem futnak majd be a vonatok.

A Magyar Kerékpárosklub mindezek ellenére úgy véli, hogy aggodalomra semmi ok, hiszen kerékpárral könnyen és gyorsan elkerülhetők a torlódások, parkolóhelyet sem kell keresni és még a napi testmozgás is biztosítható.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/06/07/budapest-felujitasok-utlezarasok-kozlekedesi-kaosz-alternativa-kerekpar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút) üzemeltetéséről – tájékoztatta Lázár János, a beruházásért …