2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A fővárosi jutalékos rendszerről szól az újabb rejtélyes hangfelvétel

Hirdetés

A fővárosi jutalékos rendszerről szól az újabb rejtélyes hangfelvétel

Miután Karácsony Gergely szerdán bejelentette, hogy vizsgálóbizottságot állítanak föl a Városháza eladásának ügyében, az Anonymus-maszkos alak egy újabb megvágott beszélgetés részleteit hozta nyilvánosságra, mert – mint fogalmazott – nem szeretné, ha a bizottságban fölöslegesen dolgoznának, ezért kapnak egy kis segítséget. A szivárogtató elmondása szerint a hanganyagból azt lehet megtudni, milyen eljárással működik a jutalékos rendszer a fővárosnál.

Ismét jelentkezett az Anonymus-maszkos alak, a jutalékos rendszer a téma egy hangfelvételen

Hirdetés

A felvétel elején Gansperger Gyula hangját halljuk, amint a potenciális vevőt győzködi: „Majd beleszólhatunk, hogy milyen legyen így a pályázat. Hogyha a Zsolttal megállapodunk, akkor beleszólunk a pályázati kiírásba.”

Mint ismert, Gansperger Gyula korábban nyilvánosságra került felvételeken is szerepelt. Ő volt az, aki először beszélt jutaléki rendszerről a fővárosi ingatlanügyletekkel kapcsolatban, és arról is hallottuk korábban, hogy sikerült Berki Zsolt támogatásával megszereznie egy ingatlant a XXII. kerületben. Legutóbb akkor került elő a neve az ügyben, amikor nyilvánosságra hozták azt a felvételt, amelyen Bajnai Gordon tárgyalt a Városháza eladásáról. A volt miniszterelnök akkor a következőket mondta a vele egy asztalnál ülő Ganspergerről: „A Gyula viszont régi harcostársam, sokszor több mint a barátság, mi együtt küzdöttünk a barikádokon. És az fontosabb.”

Az újabb felvételen ezután a beszélgetés harmadik résztvevőjét halljuk, akit az Anonymus-maszkos alak Bodnár Dezsőként azonosított, és aki állítása szerint Ganspergerrel együtt Bajnai Gordon wallisos harcostársa. Ezután Berki Zsolt szerepéről beszélgetnek a felek, és Gansperger Gyula a következőket mondja róla:

„A faszi úgy mozgott az én pályázatom alatt, ott, a Fővárosi Vagyonkezelő Zrt.-ben, mintha ő lenne a vezérigazgató.”

„Ekkora ember ez a Berki Zsolt?” – kérdezi erre hitetlenkedve a potenciális vevő, mire Bodnár Dezső megerősíti: „Kapott egy ekkora felhatalmazást. Kapott egy ilyen mandátumot. Ennyi.”

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/26/tiz-szazalekos-jutalekrol-hallhatunk-anonymus-legujabb-hangfelvetelen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

A fiatalok jövőjéről szól a fenntarthatóság, hiszen az ő sorsuk múlik a környezeti egyensúly megőrzésén – …