2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Főváros szerint a Gellért-hegyi sikló közberuházásban épülhet

Hirdetés

A Főváros szerint a Gellért-hegyi sikló közberuházásban épülhet

Újra a figyelem középpontjába került az évtizedek óta tervezett Gellért-hegyi sikló projekt, miután a Gellért-hegyi SIKLÓ Kft. közleményben jelentette be, hogy várhatóan hamarosan indul a beruházás és ennek keretében kevesebb, mint másfél év alatt megépülhet a Tabán és a Citadella közötti felvonó. 

A sikló beruházásról lapunk interjút közölt Walton Imrével, a beruházást jegyző Gellért-hegyi SIKLÓ Kft. ügyvezetőjével. Ebben egyebek mellett elhangzott, hogy március 25-én, a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának ülésén a kormány állást foglalt amellett, hogy támogatja a Gellért-hegyi sikló építésének megvalósítását a hatályos szerződéses struktúrában, azaz koncessziós keretek között. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/23/a-fovaros-szerint-a-gellert-hegyi-siklo-kozberuhazasban-epulhet/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Nem sikerült visszaszereznie az Esterházy-kincseket az Esterházy-alapítványnak

Az elsőfokú bíróság ítéletét helybenhagyva elutasította az Esterházy Magánalapítvány keresetét az Esterházy-kincsek tulajdonjogáért indított perben …