2020. december 4., péntekMa Barbara, Borbála napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2020.12.04. Barbara, Borbála Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Fidesz-közeli Mediaworks nyomtatja ki az ellenzéki Terézváros lapját

Hirdetés

A Fidesz-közeli Mediaworks nyomtatja ki az ellenzéki Terézváros lapját

A terézvárosi önkormányzat hivatalos honlapján megjelent friss közbeszerzési értesítő szerint az önkormányzati lap nyomdai szolgáltatásának ellátását a kormányközelinek tartott, országos és regionális napilapokkal rendelkező Mediaworks Hungary Zrt. nyerte el. Soproni Tamás momentumos polgármester is kommentálta az Indexnek a döntést.

Vállaltan keresztény és konzervatív a cég

Mészáros Lőrinc volt érdekeltségének elnök-vezérigazgatói széke áprilisban cserélt gazdát: Liszkay Gábor helyére Szabó László volt washingtoni nagykövet érkezett. A médiacsoport portfóliójába tartozó vg.hu-nak adott interjújában azt mondta, hogy a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) kuratóriuma ajánlotta fel számára ezt a pozíciót, amelyet örömmel fogadott el, és nagyon nagy izgalommal vár az új feladatokra.

Szabó László arról is beszélt, azt szeretné elérni, hogy egy tettre kész, modern, gyors reagálású, releváns híreket közlő médiacsoport alakuljon ki.

Hirdetés

Szintén kiemelt feladat lesz, ahogyan már korábban is említettem, hogy azt az értékrendet, amelyet az alapítvány a magáénak tud, vagyis a konzervatív, polgári, keresztény értékrendet, jól tudjuk képviselni. Mindezt modern formában, úgy, hogy izgalmas legyen, vonzza az embereket

– fogalmazott.

Bontás és kötés

Tavaly ősszel az önkormányzati választásokon az ellenzéki támogatású momentumos Soproni Tamás hódította el a terézvárosi polgármesteri széket, illetve mind a tíz egyéni választókörzetet megnyerték az ellenzék jelöltjei. Az új vezetés egyik első intézkedése volt, hogy – szinte pontosan egy évvel ezelőtt – szerződést bontott a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) égisze alá tartozó Figyelő hetilappal.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/29/a_fidesz-kozeli_mediaworks_nyomtatja_ki_az_ellenzeki_vezetesu_terezvaros_lapjat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szombaton nem lesz annyira hideg mint a hét elején, de azért vegyen kabátot

Szombaton nem lesz annyira hideg mint a hét elején, de azért vegyen kabátot

Éjszaka a kezdetben még erősebben felhős tájakon is fokozatosan csökken, szakadozik a felhőzet, de továbbra …