2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A Demokratikus Koalíció petícióval diktálná a tempót az ellenzéki összefogásra

A Demokratikus Koalíció petícióval diktálná a tempót az ellenzéki összefogásra

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) európai parlamenti képviselője videoüzenetben ismertette azt a petíciót, amelyet pártja az ellenzéki összefogásért indított.

Csak együtt vagyunk képesek a kormányváltásra, csak így sikerülhet – olvasható a DK Facebook-oldalán megjelent posztban. A személyes hangú üzenet így fogalmaz:

Olyan sokfélék vagyunk, szerintem ez természetes. Ezért nem az számít, ki honnan jön. Csak az a fontos, hogy mindannyian szemben állunk Orbán Viktor rendszerével, mindannyian egy élhető, európai demokráciára vágyunk.

Közösen, összefogva megváltoztathatjuk az országot! Csak együtt vagyunk képesek a kormányváltásra, csak így sikerülhet. Közös listával, közös programmal, közös győzelemmel a közös Magyarországért!

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/03/dobrev_klara_sokfelek_vagyunk_de_egy_dolog_osszekot_szemben_allunk_orban_viktor_rendszerevel/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Verhetetlenek a rántott húsok

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/21/a_verhetetlen_rantott_husok/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …