2022. szeptember 26., hétfőMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A béke előmozdítása helyett újra Magyarország elítélésén fáradozott az Európai Parlament

Hirdetés

A béke előmozdítása helyett újra Magyarország elítélésén fáradozott az Európai Parlament

“Az igennel szavazók között – ahogy már megszokhattuk – a külföldi támogatásokat élvező baloldali magyar EP-képviselők is felbukkannak, nevezetesen Ara-Kovács Attila, Cseh Katalin, Gyöngyösi Márton, Rónai Sándor és Molnár Csaba. A többi háborúpárti brüsszeli bajtársukkal karöltve azt próbálják elérni, hogy az energiaválság közepén Magyarországtól és a magyar emberektől továbbra is visszatartsák az uniós pénzeket. A baloldali képviselők és a jelentés részrehajlását jól példázza, hogy Gwendoline képviselő-asszony „felkésztésében” hazai Soros-szervezetek vettek részt, úgy mint a Helsinki Bizottság, a Human Rights Watch, a Társaság a szabadságjogokért, az Amnesty International, a Transparency International, és az Open Society Foundation. Ezzel tulajdonképpen a Soros-hálózat ítéltette el Magyarországot az Európai Parlamentben. Soros György célja, hogy megfossza a magyarokat a nekik járó forrásoktól.

Tartalmát tekintve a jelentés a már az unalomig ismételt magyarellenes vádakat tartalmazza, miszerint Magyarország súlyosan és rendszeresen megsérti az európai értékeket. A baloldali ideológiával átitatott jelentés nem meglepő módon nélkülöz mindennemű szakmai megalapozottságot, hiszen olyan kijelentéseket tesznek benne, miszerint Magyarország többé nem tekinthető teljes mértékben demokráciának. Az álláspontjuk szerint az ország „a választásos önkényuralom hibrid rezsimjévé” vált, amihez az Európai Unió is hozzájárult a határozott uniós fellépés hiánya által. A brüsszeliták irigysége megkérdőjelezhetetlen, hiszen hiába küldtek ide több száz választási megfigyelőt, akkor is zökkenőmentesen zajlott le április 3-án az országgyűlési választás, ahol a kormánypártok olyan mértékű támogatásban részesült, melyet a liberális pártok képviselői el sem tudnak képzelni.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220915-a-beke-elomozditasa-helyett-ujra-magyarorszag-elitelesen-faradozott-az-europai-parlament.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három éve fejeződött be a Puskás Aréna építése, amely csúcsfocira készül ma este

Három éve fejeződött be a Puskás Aréna építése, amely csúcsfocira készül ma este

Három éve fejeződtek be a Puskás Aréna építési munkálatai. Ebből az alkalomból tett közzé egy …