2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A bankkártyát, a PIN-kódot és lakáskulcsot is vitte a termálfürdős szarka

Hirdetés

A bankkártyát, a PIN-kódot és lakáskulcsot is vitte a termálfürdős szarka

Még 2019-ben történt, hogy egy 28 éves férfi egy Pest megyei termálfürdő vendégét megkárosította azzal, hogy a szekrényéből ellopta a fürdőző mobiltelefonját és más értékeit – írja a Termalonline. Az elkövetőnek ennyi nem volt elég, ugyanis magával vitt egy bankkártyát, és megtalálta a hozzá tartozó PIN-kódot, így rögtön kivett a bankból 500 ezer forintot.

Mivel az áldozat lakáskulcsát is ellopta, bement annak OTThonába, ahonnan eltulajdonított további 40 ezer forintot.

Hirdetés

Az elkövető nemcsak itt bűnözött, de edzőtermekbe is járt lopni, öt sértettől összesen 1,3 millió forintot vitt el. A Budapest XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit öt rendbeli üzletszerű lopás bűntettével, illetve vétségével, továbbá információs rendszer felhasználásával elkövetett csalással vádolja, valamint végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta ellene a fővárosi főügyész, Ibolya Tibor tájékoztatása szerint. A kerületi ügyészség indítványt tett arra is, hogy a bíróság rendelje el a férfi korábbi, 10 hónap próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésének végrehajtását.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/04/a-bankkartyat-a-pin-kodot-es-lakaskulcsot-is-vitte-a-termalfurdos-szarka/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ettől működhet a digitális oktatás

Ettől működhet a digitális oktatás

Csapó Benő neveléstudományi kutató, a Szegedi Tudományegyetem tanára az Index kérdésére hangsúlyozta, hogy a technológia …