2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / A baloldal a Fidesz téglájának tartja Márki-Zay Pétert

Hirdetés

A baloldal a Fidesz téglájának tartja Márki-Zay Pétert

Márki-Zay Péter szerint folytatódik az egykori szövetségesei által megkezdett, ellene irányuló lejárató kampány. A választási veresége napján nemhogy nem álltak mögé nyilatkozni, már aznap vádaskodni kezdtek ellene, egyértelműen őt tették felelőssé a bukásért. Legújabban azt rótták fel neki, hogy elfogadta a meghívást a köztévébe, és Lázár Jánossal közösen, egymás mellett állva nyilatkoztak a sajtónak. 

Tégla-e, aki szóba áll egy fideszessel?

– tette fel a kérdést Márki-Zay Péter saját Facebook-oldalán. Hozzátette: az önkormányzati képviselővé megválasztott Lázár Jánossal a konfliktusmentes viszony Hódmezővásárhely érdeke, aminek ő jelenleg is a polgármestere. 

A magyar televízió stúdiójába pedig azért látogatott el, mert a baloldalnak állandó kritikája volt, hogy nem szólalhatnak meg az MTV-ben. Emiatt amikor lehetőség adódott rá, az ellenzéki képviselő élt az alkalommal. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/13/a-baloldal-a-fidesz-teglajanak-tartja-marki-zay-petert/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Donald Trump: Orbán Viktor jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért – videó

A java még most jön – mondta Donald Trump, volt amerikai elnök a CPAC Hungarynak …