2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / 17 éves lányt kényszerített prostitúcióra egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei férfi

Hirdetés

17 éves lányt kényszerített prostitúcióra egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei férfi

A vádlott 2023 áprilisában Karcagon ismerkedett meg a rendezetlen családi körülmények között élő lánnyal, majd közös kábítószer-fogyasztás után arra akarta rávenni, hogy a 4-es főúton legyen prostituált, amit a lány visszautasított – ismertette az esetet az ügyészség közleményében. Mint írták, ekkor a férfi többször pofon vágta és további bántalmazással fenyegette meg, miután a lány két napig prostitúciós tevékenységet végzett, a bevételt pedig átadta a férfinak.

Hozzátették: később a férfi a volt élettársát és a lányt is arra akarta rávenni, hogy Németországba menjenek vele, és ott végezzenek prostitúciós tevékenységet; ezt mindketten visszautasították.

Azzal fenyegette, hogy levágja a lábát

A férfi tavaly április 27-éről 28-ára virradó éjszaka a lányt órákon keresztül ököllel ütötte, majd miután a földre esett, rugdosta. Egy baltát is magához vett, majd azzal fenyegette a lányt, hogy levágja a lábát, illetve az ujjait. A férfi többször vízzel locsolta az eszméletét vesztő sértettet, hogy magához térjen, majd folytatta a bántalmazást. A kiskorú sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/21/kiskoru-prostitucio-testi-sertes-vademeles-jasz-nagykun-szolnok-varmegye/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dübörög a paksi beruházás, Szijjártó Péter a Roszatom vezetőivel tárgyalt Isztambulban

Dübörög a paksi beruházás, már kilencszáz ember dolgozik a helyszínen, és ez a szám folyamatosan …