2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / 10 megyére adtak ki figyelmeztetést, változás jön

Hirdetés

10 megyére adtak ki figyelmeztetést, változás jön

Jelenleg döntően anticiklon alakítja kontinensünk nyugati, középső és keleti területeinek időjárását. Ennek hatására Baszkföldtől Németországon át egészen Oroszország nyugati tájaiig egész nap borult, párás, helyenként tartósan ködös az idő. 

A legmagasabb nappali hőmérséklet már a legdélebbi tájakon is csak kevés helyen alakul 20 fok körül, Közép-Európában 5 és 11 fok közötti csúcsértékek jellemzőek, de Lengyelországtól északkeletre már napközben is fagy. Szerda estig időjárásunkat továbbra is ez a magasnyomás alakítja.

Idehaza éjszaka ismét terjeszkedett a rétegfelhőzet, a tartós sűrű köd miatt az ország teljes keleti felére első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Szerdán általában borult, párás idő várható helyenként szitálással, csak az ország kisebb részén lehetnek kevésbé felhős területek, és süthet ki a nap. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. 

<iframe […]A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/17/idojaras-homerseklet-kod/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

Összefogás indult a Covidban elhunyt mórahalmi mentősért

A mórahalmi Hatvani Balázs a pandémia kezdetétől segítette a betegeket, de végül ő is a …