2020. március 28., szombatMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 354,00 Ft | USD: 322,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Van olyan ország, ahol az IKEA-ban már fizethetünk az időnkkel

Hirdetés

Van olyan ország, ahol az IKEA-ban már fizethetünk az időnkkel

Könnyen összejön a lakásunk új bútorzata, ha minél tovább tart, amíg eljutunk az IKEA-ba: legalábbis Dubaiban. A svéd bútoróriás az első kereskedő a világon, ahol fizethetünk termékekért az időnkkel – a kérdés már csak az, bevezetik-e ezt a megoldást máshol is. Február elejétől a bútoróriás egy kampányt indított Dubajban, ahol a pénztárnál beszámítják azt az időt is, amit utazással töltünk, amíg elérünk az egyik áruházukba, amit a Google Maps idővonallal igazolhatnak a vásárlók – adta hírül a Forbes.

Az üzleteik többnyire a városok szélén vannak, így az utazással eltöltött időt szeretné úgy kompenzálni az IKEA, hogy egy perc egy dirhamot (körülbelül 85 forintot) ér náluk, amit persze az ottani átlagfizetéshez mérten határoztak meg. A marketinghúzás kétségkívül ötletes: a „Buy With YourTime”, vagyis vásárolj az időddel kampány célja, hogy átalakítsa azt, hogyan vásárolunk és persze hogyan viszonyulunk a márkákhoz. Ehhez persze arra is szükség van, hogy letöltsék a Google alkalmazását, és engedélyezni kell az útvonal követését is, így ezzel párhuzamosan adatot is szolgáltatunk cserébe.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20200221_Van_olyan_orszag_ahol_az_IKEAban_mar_fizethetunk_az_idonkkel#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A Guccitól a hobbivarrónőkig mindenki maszkot gyárt, de biztos jó ez?

A Guccitól a hobbivarrónőkig mindenki maszkot gyárt, de biztos jó ez?

A fast fashion szereplőktől a luxusmárkákig a divatiparban is mindenki igyekszik kivenni a részét a …