2019. április 24., szerdaMa György napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
2019.04.24. György Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 320,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 279,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Utoljára árulta el a Netflix, pontosan hány új előfizetőt szereztek

Hirdetés

Utoljára árulta el a Netflix, pontosan hány új előfizetőt szereztek

A cég a második negyedévi gyorsjelentését követő brutális, 12 százalékos árfolyamesést épp azért szenvedte el, mert az előfizetői tábor csalódást keltő bővüléséről adott számot. 

Az új gyorsjelentésre 14 százalékos erősödéssel reagált az árfolyam, amely az idén már 78 százalékot emelkedett. A piaci telítődés jeleit mutató Egyesült Államokban 1,1, nemzetközi téren pedig 5,9 millióval több fizető ügyfelet tudtak megnyerni maguknak.

A Netflixnek jelenleg 60 millió nézője van Amerikában, ha ezek száma 90 milliósra nő, akkor érik el az 50 milliárd dolláros értéket, mely csak a harmada a Netflix jelenlegi értékének.

A Netflix egyébként úgy döntött, hogy az árfolyam mozgatásában kulcsfontosságú adatot, azaz az új előfizetők számát a következő negyedévtől csak szűrten adja közre, és nem számolják bele a 30 napos próbaverzióra regisztrálókat.

Hirdetés

A Netflix idén saját filmek, sorozatok és show-műsorok készítésére hatalmas összeget, nyolcmilliárd dollárt költ. A Netflixnél egyébként kötvénykibocsátásokból szereznek pénzt a beruházásokhoz és a filmkészítéshez.

Forrás:
http://hvg.hu/enesacegem/20181019_Utoljara_arulta_el_a_Netflix_pontosan_hany_uj_elofizetot_szereztek#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Számszerűsítették a klímaváltozás gazdasági hatásait: Norvégia jól járt, Nigéria rosszul

Számszerűsítették a klímaváltozás gazdasági hatásait: Norvégia jól járt, Nigéria rosszul

Több modellt is megvizsgáltak és megállapították: a gazdag államok, amelyek döntő többsége a hűvösebb éghajlatú …