2018. november 15., csütörtökMa Albert, Lipót napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
2018.11.15. Albert, Lipót Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 322,00 Ft | USD: 285,00 Ft | CHF: 283,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Taxiengedély hiánya és szabálytalan autó miatt büntettek limuzinosokat

Hirdetés

Taxiengedély hiánya és szabálytalan autó miatt büntettek limuzinosokat

Limuzinosokat ellenőrzött a fővárosi kormányhivatal a Hősök terén, a személyszállítási szolgáltatásokkal kapcsolatos szabálytalanságok kiszűrésére hivatkozva.

A hatóságnak több esetben kellett eljárnia engedély nélküli személyszállítás, a megfelelő vezetői engedély hiánya, illetve elfogadhatatlan műszaki állapotú jármű miatt.

A kormányhivatalnak két esetben is el kellett járnia olyanokkal szemben, akik nem rendelkeztek a szükséges engedélyekkel. Ebből egy gépjármű forgalmi engedélyét és rendszámtábláját is elvette a hatóság. Akadt olyan jármű is, amelyiknek az elfogadhatatlan műszaki állapota miatt a kormányhivatal megtiltotta, hogy tovább közlekedjen a forgalomban. A szabálytalankodók a több mint 600 ezer forintos közigazgatási bírság mellett számíthatnak arra is, hogy a járműveket ideiglenesen kivonja a forgalomból a hatóság.

Egy esetben a menetíró berendezés hiányát is megállapították az ellenőrök. Emellett több gépjárművezető sem rendelkezett a limuzinok vezetésére alkalmas vezetői engedéllyel és szaktanfolyami képesítéssel.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/enesacegem/20181019_Taxiengedely_hianya_es_szabalytalan_auto_miatt_buntettek_limuzinosokat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

“Toronyház” a szentendrei Duna partra? Összecsaptak a civilek a városvezetéssel

Ez egy magántelek. Én sem megyek a civilek házához, hogy milyen jó közösségi terveket lehetne …