2018. december 14., péntekMa Szilárda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.12.14. Szilárda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 286,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Szeszcsempészek és kincsvadászok is lehetnek az állami bank alkalmazottai

Hirdetés

Szeszcsempészek és kincsvadászok is lehetnek az állami bank alkalmazottai

A 168 Óra vette észre a Közbeszerzési Értesítőben, hogy az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési Bank 8 millió forintért adott megbízást csapatépítő programok szervezésére az ESC Club Kft.-nek. Eredetileg 13 millió forintot szántak rá.

A kiírás szerint ezért a pénzért, legfeljebb hat alkalommal szervezhető olyan program, amelynek célja, hogy „a résztvevő divíziók különböző szervezeti egységeiben dolgozó kollégák ismerjék meg jobban egymást, kerüljenek közelebb egymáshoz, ismerjék meg egymás rejtett értékeit, melyek a mindennapi munka során egymás elől esetleg fedve maradnak”.

Az MFB továbbá elvárja, hogy „az egyes játékok üzenetei, a Csapatépítő Programok során szerzett tapasztalatok felhasználhatók legyenek a későbbi munkavégzés során”. Ezen felül a feladatok célja kell legyen, hogy „fejlesszék a csoporttagok közötti bizalmat, fejlődjön a koncentráció, erősödjön a feladatvégzések során az egyéni és csoportszintű elhatározás”.

Elvárják továbbá az állami bank részéről, hogy „kerüljön felszínre az esetlegesen eltérő értékrend, a különféle konfliktus megoldási módszerek, a konszenzusra törekvés, vagy éppen a felszín alatt megbújó passzivitás”.

Hirdetés

Az ESC Club Kft. egyébként számos kültéri és beltéri csapatépítő játékot ajánl, közöttük van például a „szeszcsempészet” és a „kalandos kincsvadászat” is.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181114_Szeszcsempeszek_es_kincsvadaszok_is_lehetnek_az_allami_bank_alkalmazottai#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A használtautós bizniszbe is belevágott a Netrisk

A használtautós bizniszbe is belevágott a Netrisk

A netriskauto.hu néven futó új használtautó-kereső felületén a társaság autókereskedő partnerei, valamint regisztrált lakossági ügyfelei …