2020. január 28., keddMa Károly, napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 315,00 Ft
2020.01.28. Károly, Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 337,00 Ft | USD: 305,00 Ft | CHF: 315,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Saját cégét támogatta a Pénzügyminisztérium a vállalatok megsegítésére szánt pénzzel

Hirdetés

Saját cégét támogatta a Pénzügyminisztérium a vállalatok megsegítésére szánt pénzzel

Idén 28 milliárdnyi vállalati támogatást osztott szét a Pénzügyminisztérium, a legtöbb pénzt PM- TÉR6 Kft. nevű vállalat kapta – írta meg a Népszava. A PM rövidítés nem véletlen a cég nevében: ez a vállalkozás a Pénzügyminisztérium saját projektcége, amely a budai Várban található egykori PM-épület felújításáért felel, hogy a tárca apparátusának fele majd egyszer oda költözhessen,

A cég 13,8 milliárd forintot kapott abból a 28,6 milliárdból, amelyet a minisztérium a vállalatoknak nyújtott segítségként elosztott idén.

A második legnagyobb összeget – 5 milliárd forintot – a Kecskemét Fejlődéséért (kockázati) Alap kapta. A KFA egy városi kockázati tőkebefektetési alap, amelynek célja a régió startup rendszerének támogatása.

A harmadik legnagyobb tétel a Törökszentmiklósi Mezőgazdasági (TM) Zrt. 2,49 milliárd forintja. Ennek a cégnek a tulajdonosa Horváth László, a pénzügyminiszter régi barátja.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20191209_Sajat_ceget_tamogatta_a_Penzugyminiszterium_a_vallalatok_megsegitesere_szant_penzzel#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Vandálbiztos és időjárásálló automatákat vesz a MÁV

Vandálbiztos és időjárásálló automatákat vesz a MÁV

4,6 milliárd forintból 375 új jegykiadó automatát telepít a MÁV-Start Zrt. – jelentették be a vasúttársaság …