2019. július 22., hétfőMa Magdolna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
2019.07.22. Magdolna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 324,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 295,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Riválisa mószerolta be a munkahelyi gépén pornót néző londoni ügyvédet

Hirdetés

Riválisa mószerolta be a munkahelyi gépén pornót néző londoni ügyvédet

A londoni Cityben mindössze kilenc méter választja el egymástól a Hogan Lovells és az Irwin Mitchel nevű cég irodáit- írja a Daily Mail. A Hogan Lovells munkatársa az ablaknak háttal ülve nem vette észre, hogy a szomszédból rálátni munkahelyi számítógépe monitorjára, így arról sem volt tudomása, hogy az Irwin Mitchell egyik alkalmazottja okostelefonjával felveszi, amint éppen felnőtt filmet néz. A bizonyítékként szolgáló felvétel a Hogan Lovells-nál landolt, ahol azonnak vizsgálatot indítottak a cég belső szabályatát megszegő ügyvéd ellen. A Daily Mail arról is beszámol, hogy az ügy számos kérdést felvet, például miként fordulhat elő, hogy egy cég munkatársa simán rálát a versenytárs alkalmazottjának számítógépére. A másik már technikai jellegű felvetés, hogyan fordulhatott elő, hogy a cég számítógépes rendszerében a tűzfal nem blokkolta a tiltott tartalmat? Ez utóbbira már válasz is van, csak a káros programokat szűri ki a túzfal. (Via Daily Mail, képünk illusztráció)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181110_Rivalisa_moszerolta_be_a_munkahelyi_gepen_pornot_nezo_londoni_ugyvedet#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Önkiszolgáló benzinkutakkal terjeszkedne Magyarországon az OMV

Önkiszolgáló benzinkutakkal terjeszkedne Magyarországon az OMV

Az OMV-csoport újabb diszkont töltőállomásokkal jelenne meg néhány Ausztriával szomszédos országban, köztük Magyarországon – írja …