2019. február 18., hétfőMa Bernadett napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
2019.02.18. Bernadett Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 318,00 Ft | USD: 281,00 Ft | CHF: 280,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Riválisa mószerolta be a munkahelyi gépén pornót néző londoni ügyvédet

Hirdetés

Riválisa mószerolta be a munkahelyi gépén pornót néző londoni ügyvédet

A londoni Cityben mindössze kilenc méter választja el egymástól a Hogan Lovells és az Irwin Mitchel nevű cég irodáit- írja a Daily Mail. A Hogan Lovells munkatársa az ablaknak háttal ülve nem vette észre, hogy a szomszédból rálátni munkahelyi számítógépe monitorjára, így arról sem volt tudomása, hogy az Irwin Mitchell egyik alkalmazottja okostelefonjával felveszi, amint éppen felnőtt filmet néz. A bizonyítékként szolgáló felvétel a Hogan Lovells-nál landolt, ahol azonnak vizsgálatot indítottak a cég belső szabályatát megszegő ügyvéd ellen. A Daily Mail arról is beszámol, hogy az ügy számos kérdést felvet, például miként fordulhat elő, hogy egy cég munkatársa simán rálát a versenytárs alkalmazottjának számítógépére. A másik már technikai jellegű felvetés, hogyan fordulhatott elő, hogy a cég számítógépes rendszerében a tűzfal nem blokkolta a tiltott tartalmat? Ez utóbbira már válasz is van, csak a káros programokat szűri ki a túzfal. (Via Daily Mail, képünk illusztráció)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20181110_Rivalisa_moszerolta_be_a_munkahelyi_gepen_pornot_nezo_londoni_ugyvedet#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Mérgező fűszert találtak, ha vett belőle, ne használja!

Mérgező fűszert találtak, ha vett belőle, ne használja!

Kínából származó őrölt gyömbérben mutattak ki határérték feletti mennyiségben benzo(a)pirént és PAH-ot – közölte a …