2018. szeptember 22., szombatMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 274,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
2018.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 323,00 Ft | USD: 274,00 Ft | CHF: 287,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Rekordot döntött az Aldi

Hirdetés

Rekordot döntött az Aldi

Több mint 32 000 vásárló járt már az ALDI idén 375 négyzetméteresre növelt üzletében a Sziget Fesztivál első öt napján, ezzel megdőlt a korábbi rekord – közölte az áruházlánc. Mint korábbi cikkünkben megírtuk, az üzletben a termékek legnagyobb része bolti áron kapható.

Az első napok forgalma alapján az italok közül messze az ásványvíz a legkeresettebb – ez leginkább a hőséggel magyarázható, hiszen az ásványvíz éppen egy olyan kivétel, amely esetében a Szigeten található büfék kötelező árát (fél liter 430 forint) kérik el. Az italból így is közel két és félszer annyi fogyott belőle, mint az összes többi alkoholmentes üdítőitalból együttvéve.

A látványpékségben a tavalyi évhez hasonlóan a császárzsemle volt a legkapósabb, amit a virslis táska, a kenyérlángos és a vajas croissant követnek. A friss zöldségek és gyümölcsök közül a banán, az áfonya és a koktélparadicsom volt a legkelendőbb a Szigetre látogatók körében.

Sziget okosban: hogyan spórolhatunk a fesztiválon?

Kiperkálta a borsos belépőjegyet a Szigetre, és már nincs kedve ételre is ennyit költeni? Megmondjuk, mit tehet.

Hirdetés

Forrás: http://hvg.hu/kkv/20180814_Rekordot_dontott_az_Aldi#rss

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Úton a Michelin-csillagig: „Volt, hogy úgy éreztem, elmegyek lángost árulni a medvéknek”

Sárközi Ákos szerint a vezető szempontjából két kritikus pont van: az egyik a, hogy milyen …