2019. október 18., péntekMa Lukács napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
2019.10.18. Lukács Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 332,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 302,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Nem hagyják annyiban a Momentum képviselői, hogy a Wizz Air Brüsszelben felejtette az utasokat

Hirdetés

Nem hagyják annyiban a Momentum képviselői, hogy a Wizz Air Brüsszelben felejtette az utasokat

Több mint három óra várakoztatás után törölte a Budapestre tartó járatát szerda este a Wizz Air, az utasokat pedig segítségnyújtás nélkül magukra hagyták a reptéren – írta Facebook-oldalán Cseh Katalin.

A Momentum EP-képviselője is az érintett géppel utazott volna, de a törlés miatt ő és két politikustársa, Donáth Anna, a Momentum másik képviselője, valamint a Berg Dániel, a párt elnökségi tagja is ott ragadtak.

Cseh szerint a helyszínen a Wizz Air egyetlen kapcsolattartója sem volt elérhető, az éjfélkor még szolgálatban lévő reptéri vezető pedig széttárta a kezeit. A következő járat, amivel haza tudnának jutni, szombaton indul, szállást azonban nem tudnak nekik biztosítani. A reptér egy órára van a várostól, a bejutásban szintén nem segítenek – írta Cseh.

“Bármilyen segítségnyújtás nélkül a reptéren hagytak idős, kerekesszékes embereket, súlyos beteget, akinek napra pontosan ki volt számolva a gyógyszere, diáklányt, akiknek ötezer forint maradt a bankszámláján az utazás végére” – írta még a politikus.

Hirdetés

Cseh közölte: nemsokára a gyakorlatban is letesztelheti a légi utasok jogait védő uniós szabályozást, emellett azt ígérte, nem fogják annyiban hagyni, hogy a Wizz Air ennyire méltatlanul, embertelenül és törvénysértő módon bánik az utasaival.

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190620_Nem_hagyjak_annyiban_a_Momentum_kepviseloi_hogy_a_Wizz_Air_Brusszelben_felejtette_az_utasokat#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 Újfent megbuktak a magyar cégek: kétharmaduk csal

Újfent megbuktak a magyar cégek: kétharmaduk csal

Az első félévben 9 731 cégnél végezett ellenőrzést a munkaügyi hatóság és 6 537-nél, azaz …