2020. január 26., vasárnapMa Vanda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
2020.01.26. Vanda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 336,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 313,00 Ft
Kezdőlap / Vállalkozás / Megválik a MÁV az egyik vezérigazgató-helyettesétől

Hirdetés

Megválik a MÁV az egyik vezérigazgató-helyettesétől

Az általános és műszaki vezérigazgató-helyettes munkaviszonya közös megegyezéssel szűnik meg a hónap végén – közölte a MÁV Zrt. A Völgyesi irányítása alá tartozó három szakmai főigazgatóság zavartalanul folytatja munkáját.

Az Iho.hu híre szerint a szakember egy évvel ezelőtt, 2018 őszén igazolt a Swietelskytől a MÁV-hoz, ahol korábban már megfordult: a nyolcvanas évektől 1991-ig dolgozott a Pályafenntartási Főnökségen.

A vezérigazgató-helyettes távozásával kapcsolatban elküldtük kérdéseinket a vasúttársaságnak, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

A MÁV-nál az utóbbi időben sokasodnak a problémák. Ilyen például, hogy Fónagy János miniszterhelyettes írásbeli válasza szerint a társaságnál akkora a munkaerőhiány, hogy bármikor fel tudna venni ezer embert, utasai petíciót írtak az elfogadhatatlan szolgáltatási színvonal miatt, kedden pedig leállt a teljes online jegyvásárlási rendszere.

Hirdetés

Forrás:
http://hvg.hu/kkv/20190910_mav_kozos_megegyezes_munkaviszony_megszunese_vezerigazgato_helyettes_volgyesi_zsolt_karoly#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

 A Coca-Cola azért nyomja még a műanyagot, mert az emberek állítólag ezt várják

A Coca-Cola azért nyomja még a műanyagot, mert az emberek állítólag ezt várják

Azért nem mond le a műanyag palackokról a Coca-Cola, mert az emberek nem ezt kérik …